Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DiepTriest boeken?

Wilt u DiepTriest boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DiepTriest vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DiepTriest direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DiepTriest

Feesten met een band die DiepTriest heet!
 

Het klinkt onlogisch, maar het is ze al 1700 keer gelukt. Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. Vraag aan de bewoners van wereldsteden als; Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe, en Madurodam hoe het was om DiepTriest te beleven, ze zullen allen beamen dat het kan: Feesten met DiepTriest. Zelfs in Orlando Florida en in het bloedhete Oman gingen de handen in de lucht, zong men de kelen schor en praat men nog lang na over de belevenissen met deze Groningse smartlappenband.
 

Want dat is DiepTriest. Een smartlappenband. Nederlandstalige muziek in een stevig jasje, gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. DiepTriest is: Verscheuren met Koos, wijn drinken op Imca, Zonder Naam naar Mexico, met Anneke in het Brandend Zand, geloven in Andre, door de stad scheuren met Manuela en knallen met Malle met Babbe. Met ander woorden: BESTEL MAAR!!! DiepTriest staat voor Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M.

DiepTriest boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 45 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting5 personen
GenreSmartlappen
PrijsVanaf €2,250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DiepTriest is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DiepTriestITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DiepTriest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DiepTriest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.