Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

BTMS BLACK TIE MONKEY SQUAD boeken?

Wilt u BTMS BLACK TIE MONKEY SQUAD boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van BTMS BLACK TIE MONKEY SQUAD vindt u hier op deze pagina.

Wilt u BTMS BLACK TIE MONKEY SQUAD direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

BTMS BLACK TIE MONKEY SQUAD

Ze zijn eigenwijs, onvoorspelbaar, hebben irritant veel energie en zijn niet in een hokje te plaatsen. Uniek in hun soort en een lust voor het oog!

Want laten we eerlijk zijn... “Luisteren doen we met onze ogen, toch?”

Bereid je voor op de vocale hoogstandjes van een beeldschone zangeres met een gouden keeltje, een ras entertainer die zelfs de beveiliging en het barpersoneel “van-links-naar-rechts” weet te slepen en 4 bandleden die als enigste doel hebben: De harten van het (vrouwelijke) publiek veroveren!

Dit is BTMS!

Een muzikale sensatie waarin good vibes en interactie met het publiek op de eerste plaats staan.

Combineer dit met een tot in de puntjes uitgewerkte live show en het voelt alsof je een internationaal popconcert beleeft!

Het zorgvuldig gekozen repertoire zorgt ervoor dat zelfs de muurbloempjes tot leven komen. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi.

Een smeltkroes van verschillende stijlen verpakt in een BTMS jasje. De ultieme live experience voor jong en oud.

“Dit moet je gezien hebben!” 

 

BTMS  BLACK TIE MONKEY SQUAD boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 1200 personen
Bezetting6 personen
GenreAllround
Prijs€4,495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over BTMS BLACK TIE MONKEY SQUAD is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BTMS BLACK TIE MONKEY SQUADITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over BTMS BLACK TIE MONKEY SQUAD ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over BTMS BLACK TIE MONKEY SQUAD zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.