Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Wahnsinn boeken?

Wilt u Wahnsinn boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wahnsinn vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Wahnsinn direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Wahnsinn

De naam is allesomvattend en niet te vermijden. Wahnsinn staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale live-shows, gebracht door 8 rasmuzikanten, welke als een orkaan over het publiek denderen (letterlijk). En met live-show bedoelen we ook écht live: geen bas uit keyboards, geen tuba uit accordeons, geen electrodrums, nee helemaal niks van dat alles, dat is pas liefde voor muziek! Iedere sound die je hoort komt uit het instrument dat daarvoor gemaakt is! Het repertoire kenmerkt zich als Volkstümlich, Schlager, Alpenparade, Oberbayerisch, Glansparade, Hüttenfest, Polka en Steirisch; van Apres-ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie, alle remmen gaan los! Een strakke blazerssectie (die erotische Kapelle), überdikke drum ’n bass sounds, pompende tuba solo’s, vette gitaren en stralende accordeon-licks, overgoten met een heerlijke süße soße von 4 Wiener Sängerstimmen! Uiteraard zal de kenmerkende witte vleugel niet ontbreken tijdens een party met Wahnsinn. Wahnsinn: een van de weinige volledige live bands welke het apres-ski-oktoberfestoberkrain-mallorca-ballerman-bier-/tentfeest repertoire echt serieus neemt en aangevuld met enkele Hollandse kneiters en pop-songs al menig feest heeft gemaakt tot een sensatie dat zijn weerga niet kent. Auf geht’s los! O’zapft ist! Bis Wahnsinn!

 

Wahnsinn boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting8 personen
GenreAlphenrock/Duits
PrijsVanaf €2,250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wahnsinn is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van WahnsinnITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wahnsinn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wahnsinn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.