Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Limburger Buben boeken?

Wilt u Limburger Buben boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Limburger Buben vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Limburger Buben direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Limburger Buben

Die Limburger Buben speelt de originele Volkstümliche in de Oostenrijkerse- en Oberkrainer stijl. Aan de ene kant gaat het om de muzikaliteit van die Limburger Buben maar aan de andere kant om de gezelligheid en het feest in de zaal of feesttent. De band speelt in de originele en authentieke samenstelling namelijk met Jolijn, zang, Jacky; gitaar en zang, Joost; klarinet/saxofoon en zang, Kevin; Steirische Harmonica/Bas en zang en tenslotte Maurice op drums, percussie en leadzang.

De leden van de band zijn allen afkomstig uit het diepe Zuiden van Nederland en hebben hun sporen al in talloze andere bands verdient waaronder o.a. de Palemiger en Anseltaler. Naast de succesvolle optredens door het hele land is de band ook zeer regelmatig te vinden in Duitsland en Oostenrijk. Opvallend is natuurlijk wel dat de band inmiddels al jaren achter elkaar als de huisband van de Tiroler Feesttent van de Zwarte Cross (het grootste festival van Nederland) staat geprogrammeerd.

De band speelt gemiddeld 3 sets van 50 minuten. Naast de vijf-mans formatie is de band ook als trio te boeken voor een show van 1 x 30 minuten. Informeer snel naar de mogelijkheden voor deze authentieke band en dit unieke trio voor jullie Oktober- Oogst- of Bierfeest. Volksmusik macht spass!

 

Limburger Buben boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting5 personen
GenreOberkrainer style
PrijsVanaf €1,275,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Limburger Buben is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Limburger BubenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Limburger Buben ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Limburger Buben zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.