Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Rob van Daal boeken?

Wilt u Rob van Daal boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rob van Daal vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Rob van Daal direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Rob van Daal

Rob van Daal is een geboren en getogen echte Brabander, maar voelt zich zeker ook als een vis in het water in de rest van Nederland. Want ook daar is Rob een graag geziene gast en is zijn succes ongekend.

Meer dan 25 jaar treed deze Brabantse warme persoonlijkheid op in cafe’s, zalen en grote evenementen door heel Nederland.

Rob is een grote toegevoegde waarde voor iedere gelegenheid waarbij hij naast zijn goede zangkwaliteiten ook als een goed entertainer/gastheer kan fungeren.

Al met al is Rob van Daal een ras artiest in hart en ziel waardoor ieder optreden vol overgave word uitgevoerd en eindigt in een groot feest.

 

Rob van Daal boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 300 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlands, Feest
Prijs€1.495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rob van Daal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rob van DaalITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rob van Daal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rob van Daal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.