Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Folkert-Hans boeken?

Wilt u Folkert-Hans boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Folkert-Hans vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Folkert-Hans direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Folkert-Hans

Geboren in een muzikaal nest, opgegroeid met muziek van Phil Collins en al heel jong gestart met trompet spelen. Folkert-Hans draagt zijn passie voor muziek al zijn hele leven met zich mee.

Zijn kwaliteiten heeft hij ontwikkeld bij Crescendo, Mealox, Lays, The Tailgators en Rintje Kas orkest

Als solo artiest treedt hij met zijn eigen repertoire door het hele land op. Met zang, trompet en saxofoon zet hij elke tent op zijn kop, maakt hij elke gelegenheid uniek en zorgt hij voor de juiste sfeer. In 2014 heeft Folkert-Hans zijn tweede single ‘Cha cha cha’ uitgebracht, een vrolijke meezinger die hetzelfde jaar al hoog scoorde in de Fryske Top 100!

In 2017 had Folkert-Hans met zijn eigen geschreven up-tempo nummer “Simmerjûn” een zomerhit in Friesland. Zijn laatste nummers “De taal fan muzyk”en “Tango” zijn in 2019 succesvol ontvangen.

 

Folkert-Hans boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurop aanvraag
Techniekop aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Folkert-Hans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Folkert-HansITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Folkert-Hans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Folkert-Hans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.