Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Patricia van Haastrecht boeken?

Wilt u Patricia van Haastrecht boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Patricia van Haastrecht vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Patricia van Haastrecht direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Patricia van Haastrecht

Patricia is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer.

Zij volgde lessen & workshops in spel ( o.a. Jeroen Krabbé, Frederik de Groot en Lieneke le Roux) en masterclasses van oa Arjan Ederveen, Frans Mulder en Inge Ipenburg (cameratechniek). In 2015 behaalde zij de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) intensive course in Kopenhagen.

Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan ( 2016 /17bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink ( 2014 onder regie van Fred Florusse).

Momenteel is zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman, theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017). Ook was Patricia te zien in de All You Need Is Love Kerst uitzending van 2017.

Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade)

Patricia doet in 2018 mee aan The Voice Of Holland. Haar blind audition-nummer ‘Rise Up’ is inmiddels bijna 10 miljoen keer bekeken op You Tube. In de grote finale in 2019 behaalde Patricia een tweede plek. In mei stond zij in een uitverkochte Ronda-zaal in Tivolivredenburg gevolgd door de clubtour ‘Whatever’ in het najaar en het tekenen van haar eerste deal bij muzieklabel Redline Music. Op het label verscheen in 2020 de EP Cover Sessions en de singles ‘Thunder’, ‘Fallin’Again’ en ‘You make me feel stronger’. Deze laatste track was te zien en te horen in het SBS6 programma ‘We Want More’.

 

 

Patricia van Haastrecht boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: op aanvraag
Bezetting1 persoon
GenrePop
Prijs€2,275,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Patricia van Haastrecht is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Patricia van HaastrechtITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Patricia van Haastrecht ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Patricia van Haastrecht zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.