Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Randy Schoonderwaldt boeken?

Wilt u Randy Schoonderwaldt boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Randy Schoonderwaldt vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Randy Schoonderwaldt direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Randy Schoonderwaldt

'Hij hoopt ooit dat zijn droom werkelijkheid wordt, een concert in en een zaal vol fans die zijn muziek uit volle borst meezingen. En daar gaat Randy Schoonderwaldt keihard zijn best voor doen. 'Bij een karaoke avond op een zomeravond in Turkije is Randy ontdekt. Hij won daar de eerste prijs en mocht zo zijn eigen single op gaan nemen. Na een lange tijd van ontwikkelen en proberen stond Randy steeds vaker op podia in zijn woonplaats Tilburg. Zijn talent werd door de regio heen verspreid waardoor hij op verschillende evenementen mocht optreden zoals het benefietconcert van Roy Donders en op Oosterhout Live

 

Randy Schoonderwaldt boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€595,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Randy Schoonderwaldt is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Randy SchoonderwaldtITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Randy Schoonderwaldt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Randy Schoonderwaldt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.