Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Groove Department boeken?

Wilt u Groove Department boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Groove Department vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Groove Department direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Groove Department

Groove Department is de ultieme top-100 coverband voor feesten in binnen- en buitenland. Denk aan vier spetterende blazers, een strakke ritmesectie en een waanzinnige frontvrouw. Gedreven door aanstekelijk enthousiasme met een groovy sound en unieke arrangementen. Dát is Groove Department!

Sinds de oprichting heeft de band al vele successen behaald. Zo werden Paradiso en poppodium 013 plat gespeeld in de landelijke finales van de Clash of the Coverbands.

Ook deelde de band het podium met onder andere Guus Meeuwis, Bløf, Miss Montreal en Kensington. De liveshows zijn een uitgekiende mix van populaire hits van nu en de classics van toen. De band speelt door heel Nederland, maar daarnaast gaat Groove Department ook regelmatig op tournee naar het buitenland. Enkele recente bestemmingen zijn Aruba, Bonaire, Curaçao, Frankrijk, Spanje en Suriname.

Met een vast technisch team voor licht en geluid onder leiding van Hans Wijnbergen wordt bij elke gelegenheid de optimale sound neergezet.

Dé band voelt zich als een vis in een water op zowel festivals, pleinfeesten en tentfeesten, maar is ook perfect geschikt voor besloten evenementen, bedrijfsfeesten, jubilea and more…

 

Groove Department boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekGeluid: Diverse mogelijkheden
Bezetting9 personen
GenreAllround
PrijsVanaf €3,295,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Groove Department is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Groove DepartmentITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Groove Department ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Groove Department zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.