Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Big Black & Beautiful boeken?

Wilt u Big Black & Beautiful boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Big Black & Beautiful vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Big Black & Beautiful direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Big Black & Beautiful

Hun persoonlijkheden zijn Big, ze zijn Black, en hun stemmen en kleding zijn Beautiful:  

Deze drie sisters of soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen zoals The Three Degrees, Sister Sledge en The Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse girl groups zoals Destiny’s Child passeren de revue.

BBB is naast hun tape-act ook live te boeken (als miniconcert, of als gastsolistes) met diverse bands zoals onder andere The Boston Tea Party en de veelzijdige band van Stephan Geusebroek. Deze diva’s maken van ieder optreden een zinderend feest der herkenning! Bovendien overgoten met Soul en Glitter and Glamour. Ook in de theaters hebben de dames van BBB steeds veel succes. Bent u op zoek naar een internationale sound? Zoek niet verder!

Big, Black & Beautiful is een zanggroep. De groep, bestaande uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David is in 2002 opgericht door Bos Theaterproducties. Naast de theatervoorstelling treedt de groep regelmatig in het land op.

 

Big Black & Beautiful boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting3 personen
GenreSoul/Disco
PrijsVanaf €5,475,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Big Black & Beautiful is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Big Black & BeautifulITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Big Black & Beautiful ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Big Black & Beautiful zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.