Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Rob Ronalds boeken?

Wilt u Rob Ronalds boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rob Ronalds vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Rob Ronalds direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Rob Ronalds

Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby” hij was vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer van TV Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, “Paolo Bonita”, “Gloria” en zijn meest recente single “Ons Frans is vrijgezel“. In het uitgaansleven zijn de nummers van Rob overal te beluisteren.

Op de bühne is Rob Ronalds een feestkanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor ongeëvenaard!

Rob Ronalds boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting1 persoon
GenreFeest
Prijs€1.495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rob Ronalds is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rob RonaldsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rob Ronalds ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rob Ronalds zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.