Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Black Cadillac boeken?

Wilt u Black Cadillac boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Black Cadillac vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Black Cadillac direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Black Cadillac

In de slipstream van succesvolle jonge bands presenteren wij Black Cadillac! Een gedreven, frisse band met louter jonge muzikanten en een enorme passie om een geweldige show neer te zetten.

Een optreden waarbij de energie er vanaf druipt! Een aaneenschakeling van mash-ups en krachtige herkenbare popsongs uit verleden en huidige tijden! Een nieuwe topper!

Verslag van een fan: "Jong, onervaren en de maagdelijkheid der muziek zelve. Ik hoorde ‘geruis’ op de radio en ‘deuntjes’ op de tv. Tot dat ene moment dat een harmonieuze samensmelting van klanken mijn gehoorgangen vervulden. Wie of wat was dit fenomeen?! Speculaties deden de ronde, wat bleek, het was B.C. Before Christ?! was het eerste dat in me opkwam. Mijn tot dusver bescheiden vocabulaire liet me in steek. Plots werd deze verrijkt met een nieuw begrip, BLACK CADILLAC. B.C. kreeg een dubbele betekenis. Muziek afkomstig van vóór Christus. Als een schone lei waar voor het eerst op geschreven wordt. Het diepe zwart van de lei komt samen met het heldere wit van het krijt. Verleden wordt herdacht, het heden wordt verheven. De toekomst wordt gebracht en door Black Cadillac geschreven!" 

www.blackcadillac.nl 

 

Black Cadillac boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting7 personen
Genrerock
PrijsVanaf €1,995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Black Cadillac is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Black CadillacITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Black Cadillac ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Black Cadillac zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.