Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Happy Ouwer boeken?

Wilt u Happy Ouwer boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Happy Ouwer vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Happy Ouwer direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Happy Ouwer

Als er één muziekduo is met een ultiem gevoel voor humor en relativeringsvermogen de klippen van moeilijkheden en sores met een dikke knipoog weet te pareren is dat wel Happy Ouwer; over die knipogen direct meer. 

Je kunt toch gerust stellen dat heel Druten ondertussen wel weet dat het feestduo bestaat uit Ewald Janssen (1966) en Arno Peters (1970). Ewald en Arno zijn geboren en getogen Drutenaren die als feestduo ook landelijk steeds bekender worden. Zo traden ze afgelopen jaar zowat wekelijks op in heel Nederland en België. En zelfs in opdracht van het ministerie van defensie in landen als Mali, Afghanistan en Noorwegen.

Buiten het feit dat zij fervente Carnavalsvierders zijn, leerden beide heren muziek te maken bij de Drutense harmonie St. Cecilia. Om zich later met deze basiskennis zich verder te ontwikkelen bij diverse Carnavalsverenigingen in het land van Maas en Waal. Niet verwonderlijk dus dat ze ook allebei een keer prins Carnaval zijn geweest! Sinds 2014 besloten de gangmakers om samen verdere serieuze stappen te nemen in de muziek en zo geschiedde. De naam 'Happy Ouwer' was meteen al een dikke knipoog. 'Happy' omdat in de kroeg de prijzen van de consumpties op dat uur (hour) heel sympathiek zijn en ‘Ouwer’ slaat op hun niet meer zó jeugdige leeftijd!

Happy Ouwer kijkt verder dan de regio en weten overal waar zij komen een geweldig feestje te bouwen. Hun gezellige feestrepertoire, energieke perfomance en vrolijkheid die er vanaf straalt, maken dat het publiek wordt meegetrokken in het aanstekelijke enthousiasme van feestduo Happy Ouwer!

 

Happy Ouwer boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 45 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting2 personen
GenreNederlands/Feest
Prijs€895,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Happy Ouwer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Happy OuwerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Happy Ouwer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Happy Ouwer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.