Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Boyband Battles boeken?

Wilt u The Boyband Battles boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Boyband Battles vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Boyband Battles direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Boyband Battles

Wie zong er niet mee met de hits van The Backstreet Boys, Take That, N*SYNC, One Direction en Boyzone, en zwijmelde weg bij een poster van de verschillende boybands? Gillende, huilende en flauwvallende fans; typisch de jaren negentig. Boybands namen de wereld over en veroverden de harten van een miljoenenpubliek. Tijdens een optreden van The Boyband Battles komen ze allemaal voorbij! 
 
Ook de jongere boyband-fans worden niet vergeten. Zo is er ruimte voor hedendaagse boybands als One Direction. Bovendien wordt het publiek mee teruggenomen in de tijd naar hoe het allemaal is begonnen. Met een heuse ‘throwback medley’ nemen de mannen je mee naar de tijd van The Beatles en The Jackson Five.
 
Zo is het voor iedereen een feest der herkenning, waar je naar hartenlust mee kunt zingen en dansen op de hits van toen en nu, compleet met de bekende strakke danspasjes en choreografieën. De kostuums en gepolijste stemmen van deze vier gerenommeerde zangers/entertainers uit de showbizz zorgen voor een niet te evenaren show van wereldklasse! 

Zing, dans en battle mee met dé boyband tribute: The Boyband Battles!

 

The Boyband Battles boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 350 personen
Bezetting4 personen
Genreboyband repertoire
Prijs€2,650,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Boyband Battles is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Boyband BattlesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Boyband Battles ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Boyband Battles zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.