Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Good Vibes Band boeken?

Wilt u The Good Vibes Band boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Good Vibes Band vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Good Vibes Band direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Good Vibes Band

Dé high-end coverband die garant stat voor een geweldige feestavond en good vibes only! Met een herkenbaar en dansbaar repertoire en de invloeden van Pop, Funk en Soul zorgen de professione muzikanten en prachtige zangeressen voor een heerlijk live geluid op uw event. 

The Good Vibes Band; ee3n muzikale sensatie. Ervaar het zelf!

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek. Met liefde voor de muziek en invloeden van Pop, Funk en soul hebben we een breed repertroir opgebouwd die zich alleen maar blijft uitbreiden. Van Disco Classics, hits uit de 80s-90s, tot nummers van nu. Een muzikale mix die zorgt voor een feest der herkenning van al uw gasten op de dansvloer zullen staan. 

 

The Good Vibes Band boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting9 personen
GenreAllround
Prijs2,995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Good Vibes Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Good Vibes BandITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Good Vibes Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Good Vibes Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.