Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hike boeken?

Wilt u Hike boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hike vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hike direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hike

 

Dit keer geen dertien in dozijn biografie, louter gevuld met poëtische omschrijvingen om de band tot grootst mogelijke hoogte te presenteren. 

Nee, een dergelijke inhoud zou de plank in het geval van HIKE volledig misslaan, en bovendien zouden de vier heren zich er allerminst prettig bij voelen. 

Daarbij heeft HIKE dit ook helemaal niet nodig, want feestvierend Nederland weet alleen al bij het horen van de naam of het zien van het enorme logo in blokletters ruim voldoende!

 

Na een uitstapje van 2,5 jaar zijn de vier muzikanten weer helemaal opgeladen om te doen waarvoor ze op Aarde zijn gekomen, 

namelijk het creëren van dampende gezelligheid op muzikaal hoog niveau, en dat op ieder feest! 

Het repertoire is zeer divers, maar altijd met een commerciële insteek en gebracht met een flinke dosis humor en een flinke lading positieve energie!

 

Niet voor niets werd HIKE door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’, en zijn er meerdere docuseries over de band gemaakt. 

En, hoe heet die zomerhit ook al weer? Lekker Lekker in de Zon!

 

Hike boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 1000 Personen
Bezetting4 personen
GenreAllround
Prijs€2,895,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hike is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van HikeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hike ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hike zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.