Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Party Criminals boeken?

Wilt u Party Criminals boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Party Criminals vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Party Criminals direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Party Criminals

Show, muzikaliteit én geniale humor in één concept op één avond? De band die dit voor elkaar krijgt komt uit de grensstreek Nederland / België: Party Criminals. Vijf doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten vuren de ene hit na de andere op je af. In een razend tempo krijg je een powershow te zien waarvan menig DJ stil wordt! ‘Als té gek niet gek genoeg is’ dan ben je echt toe aan de Party Criminals! Met hun unieke, frisse concept zorgen zij voor muzikale hoogstandjes en hilarische fratsen! Altijd supergezellig met een aantal Belgen in de band! De Party Criminals stappen in hun muzikale rollercoaster en vliegen door alle jaren en muziekstijlen heen met opzwepende mash-ups! Compleet met allerlei coole showelementen zoals een Co2 kanon en confettishooters, brengen de party Criminals een show om nooit te vergeten! Meezingen en meespringen, een optreden van de Party Criminals moet je beleven! Geschikt voor elk podium, festival of feesttent

 

Party Criminals boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting4 personen
GenreDance/Happy hardcore
Prijs€2,675,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Party Criminals is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Party CriminalsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Party Criminals ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Party Criminals zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.