Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Papa di Grazzi boeken?

Wilt u Papa di Grazzi boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Papa di Grazzi vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Papa di Grazzi direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Papa di Grazzi

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself. Ook was Albert zanger van de hitsingel O van Melrose toentertijd. De band zal dit liedje tijdens de show op jouw evenement nog eens ten gehore brengen.

 

Tietske en Daniëlle completeren de show met hun uitstraling en strakke zang en blazers partijen. De geroutineerde band  met louter top muzikanten weet van geen ophouden en de energie spat uit de speakers. Niet voor niets behoort deze band qua boekingen en vooral ook qua impact al jaren tot de Nederlandse top van cover- en partybands.
 

 

Feest- en coverband Papa Di Grazzi, onder leiding van Papa Albert, bestaat uit de volgende bezetting: Tietske Folkertsma en Daniëlle Gombert spelen de klanken van de trompet en sax, terwijl Anton Strijks verantwoordelijk is voor de toetsen en de accordeon. De bas wordt verzorgd door Daniël Hartung. De gitaar wordt bespeeld door Hendrik Jan de Jong. En last but not least Joran Dijkstra. Hij verzorgd het feest met de klanken van de drums. De zang? Die verzorgen zij met zijn allen!

 

Papa di Grazzi boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting9 personen
GenreAllround
Prijs3950,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Papa di Grazzi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Papa di GrazziITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Papa di Grazzi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Papa di Grazzi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.