Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Schorre Chef & MC Vals boeken?

Wilt u Schorre Chef & MC Vals boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Schorre Chef & MC Vals vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Schorre Chef & MC Vals direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Schorre Chef & MC Vals

Voor Schorre Chef & MC Vals uit Eindhoven is het allemaal met een grote grap begonnen. Eind 2016 hebben zij voor de grap de carnavalskraker ‘Ik Moet Zuipen!’ geschreven en uitgebracht. Dit nummer werd op social media razendsnel verspreid wat leidde tot vele optredens op kermissen, feesttenten en cafés en een samenwerking met de PartyfrieX. Samen hebben zij toen het nummer ‘Ik Moet Zuipen!’ opnieuw uitgebracht. Dit nummer is inmiddels uitgeroepen tot beste feesthit van 2018 door BUMA NL! Met ruim 10 miljoen views op Youtube is ‘Ik Moet Zuipen!’ een echte tophit geworden. Wanneer Schorre Chef & MC Vals dit nummer zingen draait het barpersoneel overuren. Na ‘Ik Moet Zuipen!’ hebben Schorre Chef & MC Vals niet stil gezeten. De afgelopen jaren volgde de nummers Met Me Mee’. Met Carnaval 2018 brachten zij het nummer ‘Pakske Polonaise’ uit waar vele carnavalsvierders de polonaise op lopen. In de zomer van 2018 volgde het feestnummer ‘Alles kan!’. De carnavalsplaten van 2019 'Wie Laait Me Op?' en 'Nie Te Lauw zijn nu overal te beluisteren! Brassen dé opvolger van dit duo is nú uit

 

Schorre Chef & MC Vals boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid Monitor set
Bezetting2 personen
GenreFeest/carnaval
Prijs€995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schorre Chef & MC Vals is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schorre Chef & MC ValsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schorre Chef & MC Vals ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schorre Chef & MC Vals zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.