Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Double DJ's boeken?

Wilt u Double DJ's boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Double DJ's vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Double DJ's direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Double DJ's

Feestduo Double DJ's timmeren al een aantal jaren succesvol aan de weg. Feest DJ's Jeroen Stabel en Robbie van Rijt zijn al jaren als DJ actief in het vak wanneer ze besluiten om niet alleen platen te draaien maar ook als zangers aan de slag te gaan. Inmiddels is dit vrolijke duo niet meer van het podium weg te denken. Jaar na jaar scoren ze hit na hit. Met platen als Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje, Ja Die Van Jou, Goede Vrienden en Onze Jans Hee ft Nieuwe Klompen zetten ze een spetterend optreden neer. De dansjes bij de liedjes "Roeien, Zeilen, Vissen" en Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje doet iedereen in de zaal mee. En wie kent Boven Op De Berg niet? 
2018 beginnen ze goed en gaan ze hoog in de lucht met de nieuwe single 'We Zien Ze Vliegen'.
Double DJ’s gaan voor de feestperiode van 2020 in met een samenwerking met Die Männer, met hun single Bierpolka.

 

Double DJ's boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting2 personen
GenreFeest/Apre-ski
Prijs€1,295,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Double DJ's is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Double DJ'sITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Double DJ's ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Double DJ's zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.