Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Brian More boeken?

Wilt u Brian More boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Brian More vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Brian More direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Brian More

Brian More onderscheidt zich door zijn energieke optredens met een rauw randje, met een gevarieerde mix van Engelstalige en Nederlandstalige hits. Van gevoelige ballads in een eigen jasje, naar krachtige rock-nummers, tot zijn kenmerkende moderne dance songs. Met zijn debuut single “In De Nacht” liet Brian More zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloeden. “In De Nacht” gaat over het gevoel om soms te willen ontsnappen aan de drukte en realiteit van de dag. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken. Met zijn 2e single "Schuil dan maar bij mij" weet Brian opnieuw de gevoelige snaar te raken met een moderne uptempo productie!

 

 

Brian More boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig/Engelstalig
Prijs€995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brian More is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brian MoreITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brian More ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brian More zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.