Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

That 00's show boeken?

Wilt u That 00's show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van That 00's show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u That 00's show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

That 00's show

Ey pik, start die tijdmachine. Let’s go! Herbeleef de 00’s als nooit tevoren. Meeblêren met Robbie Williams, dansen op The Black Eyed Peas en meerappen met Lange Frans & Baas B. Bij That 00’s Show draait alles om de muziek uit de meest zorgeloze jeugdjaren uit ons leven. De boys van That 00’s Show hebben Kazaa en LimeWire helemaal kaalgeplukt om je te voorzien van een flinke dosis hits uit de periode 2000-2009. Wees gewaarschuwd! Want tijdens deze show vliegen de ‘hahaha, herken je deze nog…’-momenten je vlekkeloos en in vliegensvlug tempo om de oren.

Het duo, bestaande uit een DJ en MC, stond eerder al twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome om het voorprogramma van Charly Lownoise en Mental Theo te verzorgen en is klaar om iedereen te besmetten met het zeroes-virus!

Een aantal jaar geleden schoten de 90’s feesten als Kabouter Plop-paddenstoelen uit de grond, nu is er een ware zeroes-epidemie aan het uitbreken. Gelukkig maar, want wij houden ervan!… #wjnmk

That 00's show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid exclusief
Bezetting2 personen
GenreAllround
Prijs€695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over That 00's show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van That 00's showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over That 00's show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over That 00's show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.