Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Right Said Fred boeken?

Wilt u Right Said Fred boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Right Said Fred vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Right Said Fred direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Right Said Fred

Right Said Fred is een Britse popgroep. Die in 1989 is opgericht door de broers Richard en Fred Fairbrass, samen met hun goede vriend Rob Manzoli. De naam verwijst naar een komisch nummer waarmee de acteur Bernard Cribbins in 1962 een hit scoorde.

De groep brak in 1991 door met de hit I'm Too Sexy. Later dat jaar verscheen Don't Talk Just Kiss, waarop ook souldiva Jocelyn Brown is te horen. Met de single Deeply Dippy scoorde Right Said Fred hun derde hit op rij. De drie singles zijn te vinden op het succesvolle debuutalbum Up.

In 1993 verscheen hun tweede album, Sex & Travel, maar het commerciële succes is sindsdien achterwege gebleven. Alleen in Duitsland weet Right Said Fred nog hits te scoren, al haalt You're My Mate in 2001 ook nog de Top 20 in hun thuisland. In 2018 treedt de groep als gastartiesten op tijdens Toppers in Concert in de Johan Cruijf Arena.

Right Said Fred boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting2 personen
GenreDance
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Right Said Fred is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Right Said FredITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Right Said Fred ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Right Said Fred zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.