Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Nakatomi boeken?

Wilt u Nakatomi boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nakatomi vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Nakatomi direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Nakatomi

Tijdens de hardcorehype in de jaren '90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupullen destijds. De top 15 doorbraaksingle 'Free', nummer 5-hit 'Sing' en de ongekende meezing classic 'Children Of The Night' (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij ondemand clipkanaal 'The Box'. 

Producers Danski & Dlmundo veroverde na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air, zoals tijdens de 90's Request op 3FM, Woensdag Hakkendag bij Ruud de Wild op 538, Radio Veronica's 90s top 750 en natuurlijk 'Het Foute Uur' van Q-music. 

Nu 90s feesten en festivals als paddestoelen uit de grnd schieten was de roep om de comback van Nakatomi niet meer te nergeren. Een optreden van Nakatomi is 1 groot feest der herkenning waarbij alle hits natuurlijk voorbij komen tijdens een geweldige show! 

 

Nakatomi boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief geluid tot 800 personen
Bezetting3 personen
Genrehappy hardcore/90's
Prijs€2,975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nakatomi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van NakatomiITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nakatomi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nakatomi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.