Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Nurlaila Karim boeken?

Wilt u Nurlaila Karim boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Nurlaila Karim vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Nurlaila Karim direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Nurlaila Karim

Nurlaila begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in de musical wereld. In 2007 bemachtigde zij de hoofdrol van Dorothy in de hitmusical 'The Wiz'. Eerder speelde zij al hoofdrollen in de musicals 'Fame, 'Miss Saigon' en 'Rent', waarvoor zij een Musical Award ontving. Vanaf april 2008 stond Nurlaila in de musicalklassieker 'Les Misérables', waarin ze de rol van Fantine vertolke. In 2011 was Nuraila wekelijks te horen als lead vocal in het populaire TV-dansprogramma 'Strictly Come Dancing'. 

In 2013 releasde ze haar soloalbum 'Chameleon', een mix van soul, funk, jazz en musical. In 2014 vertolke Nurlaila als alternate de rol van Deloris van Catier in de swingende hitmusical 'Sister Act'. In 2015 maakte Nurlaila een droom waarmee haar eigen show 'Fourtina, A Tribute To The Legend Of Rock Tina Turner', waarmee ze in 48 theaters zorgde voor een waar muzikaal spektakel. Nurlaila was in theraterseizoen 2016/2017 te zien als Nicki Marron in de musical 'The Bodyguard'. In 2018 speelde zij de rol van Gloria Fajardo in de musical 'On Your Feet!' Ook was Nuraila te zien als Donna, 1 van de hoofdrollen, in de musical 'Mamma Mia'. 

 

Nurlaila Karim boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief geluid tot 800 personen
Bezetting2-3 personen
GenreSoul/pop/musical
Prijs€2,475,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Nurlaila Karim is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Nurlaila KarimITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Nurlaila Karim ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Nurlaila Karim zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.