Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DJ Patjoo boeken?

Wilt u DJ Patjoo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Patjoo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DJ Patjoo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DJ Patjoo

Door zijn ruim 15 jaar ervaring als allround DJ is Patjoo een bekend gezich in zowel Nederlands als Buitenlandse feestcafé's en discotheken.Óók van bruiloften, pratijen en bedrijfsfeesjes maakt DJ Patjoo gegarendeerd een geslaagd feestje! In de loop der jaren heeft hij met name door izjn zomerse/funky muziekkeuze en zijn energieke manier van draaien zijn eigenstijl weten te creëeren. Om die reden is het haast onmogelijk om stil te blijven staan wanneer DJ Patjoo achter de draaitafel staat. Door zijn overgangen met o.a hitjes van toen en nu, onvervalste meezingeres en zijn enthousiaste microfoon gebruiken beleef je met DJ Patjoo een feestje wat je niet gauw zult vergeten!  

DJ Patjoo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 240 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround/Feest
Prijs€550,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Patjoo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ PatjooITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Patjoo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Patjoo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.