Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dj Michelski boeken?

Wilt u Dj Michelski boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dj Michelski vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dj Michelski direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dj Michelski

DJ Michelski is al meer dna 15 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Deze allround Party-dj van het eerste uur is nog steeds niet te stoppen. Nog steeds grens verlenggend, nog steeds trendsettend. Met zijn jarenlange ervaring en niet te onderschatten dj-skills maakt hij van elk feest een happening waar iedereen nog jaren over na zal praten. Begonnen als klassieke après-ski-dj, maar geëvolueerd tot een feestkanon om reking mee te houden. De juiste manier om dit feestbeest te omschrijven is FEEST4.0. Hij laat het publiek springen, zingen en uit hun dak gaan op de hits van nu, toen en toekomst. 

Als producer begonnen als maker en bedenker van verschillende après-ski nummer, mixer en samenstellen van 19 delen van de succesvolle après -skihut compliatie cd's (meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht.) Tegenwoordig vooral bezig met het produceren van zijn eigen nummers en bootlegs en het remixen van tracks. 

Ervaring als dj genoeg we noemen Cooldowncafé Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, Après-skihut Rotterdam, Feestcafé de Kapitein Breda, Eisbar Kirchberg, Zwarte Cross Festival, Resident dj Go Après Ski, Dutch Valley festival etc. etc. Overal waar Dj Michelski komt is het geest en gaat het dak eraf! Dubstep, House, Moombathon en dan via wat discoknallers, Rock en André Hazes terug naar Hardstyle, Happy Hardcore, Electro en carnavalsmuziek. Het kan gewoon en je kan er alleen over meepraten als je het zelf ervaren hebt. 

Dj Michelski boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 uur
TechniekGeluid exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dj Michelski is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dj MichelskiITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dj Michelski ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dj Michelski zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.