Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DJ Jarnoo boeken?

Wilt u DJ Jarnoo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Jarnoo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DJ Jarnoo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DJ Jarnoo

Als u op zoek bent naar een professionele, hoog kwalitatieve gastvrije allround DJ, presentator of voice-over, dan is Jarnoo de juiste keuze!
Jarnoo is met meer dan 20 jaar ervaring één van de beste allround DJ’s en sfeermakers van Nederland.

U zoekt een DJ, maar wat verwacht u van deze DJ?

Als allround DJ draait Jarnoo alle gewenste muziekstijlen naadloos aan elkaar.
Hij draait echt voor jou, jullie (gasten) en het publiek. Muziek is het mooiste middel om mensen met elkaar te verbinden. Vaak noemen opdrachtgevers Jarnoo de “muzikale gastheer” van het evenement.

Een DJ bepaald grotendeels de sfeer en mede het succes van uw evenement of feest.

 

Als presentator is Jarnoo “de stem” van uw evenement. Daarnaast is hij de rode draad en verbindende factor van alle elementen. Jarnoo is inzetbaar voor alle denkbare evenementen zoals bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, festivals, zakelijke beurzen, gala’s, sport evenementen, open dagen en voor bruid- en modeshows.

Vaak wordt Jarnoo geboekt in combinatie. Dan heeft u direct een DJ en spreker voor uw evenement. Zo is hij al jaren de vaste speaker en DJ voor de finish van de  Rotterdam Marathon.

 

Een stem of ingesproken tekst nodig?

Als professionele voice-over spreekt Jarnoo uw radiocommercial, tv-commercial, webvideo, e-learning, TV-programma, uitlegvideo, of iets anders in. Met zijn warme en prettige stem kan hij elke productie snel van een overtuigende voice-over voorzien.

Van betrouwbaar tot enthousiast, van zakelijk tot stoer: hij zegt, wat u wilt!

 

Jullie droombruiloft afsluiten met een onvergetelijk feest waar nog lang over nagesproken zal worden?

Door Jarnoo zijn  jarenlange ervaring kan hij jullie goed adviseren in de ‘do’s en don’ts’ voor het perfecte feest. Jarnoo draait puur voor jullie en voor jullie gasten. Vooraf hebben jullie oud Hollands persoonlijk contact zodat hij precies weet wat jullie wensen zijn en jullie weten wie Jarnoo is.

Alles draait om vertrouwen en het juiste gevoel.

 

Een volledig gepersonaliseerde radioshow speciaal voor uw medewerkers of bezoekers. Met hierin alle ingrediënten verwerkt die u dagelijks hoort op de grote landelijke radiostations. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in supermarkten.

U zult versteld staan van de eindeloze mogelijkheden welke volledig customized voor u ontwikkeld kunnen worden. Dit kan live, semi-live of pre-recorded.

Jarnoo informeert u graag over de eindeloze mogelijkheden.

DJ Jarnoo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Jarnoo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ JarnooITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Jarnoo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Jarnoo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.