Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DJ Coenio boeken?

Wilt u DJ Coenio boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Coenio vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DJ Coenio direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DJ Coenio

Even voorstellen…DJ Coenio, een van Brabants beste export producten… Coenio is in zijn geboortestad Tilburg begonnen met t draaien van drive-in shows en in diverse cafés en is al jaren een veelgevraagde sfeermaker. Door zijn jarenlange ervaring en het gebruik van diverse muziekstijlen is DJ Coenio een op en top allround dj. Door de brede verzameling van de hits van toen en nu is Coenio van alle markten thuis.

Vandaag de dag is Coenio vooral te vinden in de bedrijfs- en publieksevenementen, die de boventoon voeren in zijn agenda. Coenio heeft inmiddels een indrukwekkend portfolio opgebouwd, met namen als: het EK voetbal in Zwitserland, Tricolores in Concert (stadionconcerten) en de Amstel Bierhal als publieksevenement. Maar ook bedrijfsevenementen als de opening van het pand van Heineken Zuid Oost Nederland, Destil, Ballast Nedam, CZ, Daedulus en nog vele meer. Coenio wordt gekenmerkt als een DJ zoals een DJ hoort te zijn. Hij is vanzelfsprekend gek op bijna alle muziek, draait wat het publiek wil horen en wat de sfeer toelaat. Coenio voelt mensen aan, geniet van wat hij doet en dat kun je zien en horen!

 

DJ Coenio boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 uur
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreApres-ski/Allround
Prijs€695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Coenio is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ CoenioITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Coenio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Coenio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.