Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DJ Calvin Rigter boeken?

Wilt u DJ Calvin Rigter boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Calvin Rigter vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DJ Calvin Rigter direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DJ Calvin Rigter

Calvin Rigter, geboren in Tilburg, is vanaf jongs af aan al actief bezig met creëren van muziek. Zijn passie voor het vak, wat begon met het bespelen van de elektrische gitaar, heeft hem gemaakt tot allround DJ van vandaag de dag. Disco, 90's, House, Moombathon, Nederlandstalig of Top 40, alles kan door DJ Calvin Rigter aan elkaar worden gedraaid voor een complete, sfeervolle maar vooral energieke avond, waarin interactie met het publiek centraal staat. Hij een bekend gezicht geworden in het nachtleven van Tilburg, war hij doordeweeks of in het weekend achter de draaitafel te vinden is in de diverse uitgaansgelegenheden van de stad. Daarnaast is hij vaak te zien als DJ op bruiloften of privé feesten/ evenementen in binnen- en buitenland, waar hij het publiek de avond van hun leven bezorgt. 

in izjn brije tijd is hij regelmatig bezig met het produceren van zijn eigen muziek of bootlegs. Mat zijn veelzijdigheid, passie, frisse kijk op de trends van nu en capaciteit om in te spelen op de wensen van het publiek, biedt Dj Calvin Rigter garantie voor een geslaagd evenement. 

DJ Calvin Rigter boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 uur
TechniekGeluid exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsVanaf €550,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Calvin Rigter is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Calvin RigterITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Calvin Rigter ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Calvin Rigter zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.