Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bass Chaserz Freestyle boeken?

Wilt u Bass Chaserz Freestyle boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bass Chaserz Freestyle vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bass Chaserz Freestyle direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bass Chaserz Freestyle

Bass Chaserz versus Freestyle 60 minuten PUUR Party&Bullshit. Bass Chaserz is wereldwijd al een grote 'Hardstyle' naam, maar Bass Chaserz draait en kijkt verder... in eigen land. 

Vanaf heden is Bass Chaserz te boeken met een heuse 'Freestyle' set. In 60 minuten hoor je niets anders dan Pary en Bullshit. Remixen van Nederlandse kneiters als Malle Babbe, Helemaal leip, maar dan... Partystyle! 

Zijn eigen Bullshit-hit met de buren van de Brandweer en Rob Grijsbach en waanzinnige mixen van de beste party hit van eigen bodem. Bass chaserz versus Freestyle is dé act voor feesttenten, kroegen en horecazaken. De komst van Bass Chaserz versus Freestyle is een garantie voor een complete Beestenboel, 100% uit je dak en 100% feest. Wil je maxiamaal feeste?! Dan moet je simpelweg Bass Chaserz Versus Freestyle boeken. 

 

 

Bass Chaserz Freestyle boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting2 personen
GenreFreestyle/Hardstyle
Prijs€1,350,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bass Chaserz Freestyle is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bass Chaserz FreestyleITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bass Chaserz Freestyle ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bass Chaserz Freestyle zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.