Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vincent Hopmans boeken?

Wilt u Vincent Hopmans boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vincent Hopmans vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vincent Hopmans direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vincent Hopmans

Vincent is presentator van evenementen en feesten en Vincent is ook de ideale man voor de verbale omlijsting van een leuk, interactief spel. 

presenteren is een vak en dat vak verstaat Vincent als geen ander. Op een vlotte en professionele wijze zorgt hij voor een vlekeloze verbale omlijsting. Met de notige humor, respect voor publiek en gasten op het podium, 100% interactie en 100% engergie zorgt hij voor de juiste sfeer en de juiste flow. Vincent is als presentator zeer breed inzetbaar. Een ontvangst-act tijdens de entree, een uitzwaai-act op het einde van de avond, een opvallende verschijning tijdens uw feest, borrel of beurs. 

Vincent Hopmans boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekGeluid exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€950,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vincent Hopmans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vincent HopmansITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vincent Hopmans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vincent Hopmans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.