Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Rogier van Oosterhout boeken?

Wilt u Rogier van Oosterhout boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rogier van Oosterhout vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Rogier van Oosterhout direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Rogier van Oosterhout

Presentator: 

De afgelopen jaren mocht Rogier als presentator het publiuek opwarmen bij concerten van Guus Meeuwis, reisde het land door met Sterren on Tour, en was gastheer bij tal van adnere grote en kleine evenementen. Van festival tot 90's- Events, Hollandse aconden tot 15- jarige bestaan van een manege. 

Dagvoorzitter

Ook bedrijven doen geregeld een beroep op hem. Als dagvoorzitter was hij betrokken bij bedrijfsevenement van uiteenlopende organisaties als Philips, Carglass en Miele. Daarbij houdt hij niet alleen de sfeer scherp in de gaten, vaker levert hij ook een inhoudelijke bijdrage aan dit soort bijeenkomsten. Als dagvoorzitter vertaalt hij complexe onderwerpen naar een voor iedereen te begrijpen niveau. Nooit volgens een vast stramien en altijd met oog coor wat er in de zaal gebeurt. En niet te vergeten: met humor

Rogier van Oosterhout boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 uur
TechniekGeluid exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€1450,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rogier van Oosterhout is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rogier van OosterhoutITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rogier van Oosterhout ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rogier van Oosterhout zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.