Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Veul Gère boeken?

Wilt u Veul Gère boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Veul Gère vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Veul Gère direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Veul Gère

C.V Veul Gère is een jonge carnacalsvereniging uit kruikenstag (Tilburg). Met hitsingels als de Gròzzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit), Wa trèkte oan, Liever schuin erin dan recht d'r neffe, Speciale Friekendèl en hun nieuwste hit Solo heeft C.V Veul Gère zich als echte carnavalsband op de kaart gezet! 

In vele zalen, cafés, feesttenten en op zomerfestivals zijn de heren van Veul Gère geen onbekenden meer. BIj de Optredens zingt Veul Gère een madley van verschillende carnaval nummers waarbij iedereen uit z'n dak gaat! 

 

Veul Gère boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezettingmax. 12 personen
GenreCarnaval/Feest
Prijs€2,995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Veul Gère is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Veul GèreITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Veul Gère ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Veul Gère zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.