Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jordy van den Boer boeken?

Wilt u Jordy van den Boer boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jordy van den Boer vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jordy van den Boer direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jordy van den Boer

Jordy van den Boer is een jong veelbelovend talent uit Brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgeande ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek. Hierdoor maakt Jordy van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisselt met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer. Enthousiast, sympathiek, feest: Jordy van den Boer Live zien optreden is gegarandeerd genieten. 

 

Jordy van den Boer boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstaling
Prijs€695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jordy van den Boer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jordy van den BoerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jordy van den Boer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jordy van den Boer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.