Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Cindy boeken?

Wilt u Cindy boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cindy vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Cindy direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Cindy

Feest! Dat is wat CINDY wil brengen naar de Nederlandse podia. Met haar eerste single Dat Is Wat Ik Doe zet de Noord-Hollandse een nieuw geluid neer: Nederlandstalige disco. Fris, nieuw, héél dansbaar. Probeer daar maar eens stil bij te blijven staan…

Ze is nog maar 21 en komt uit Midwoud, in de kop van Noord-Holland. Daar ontdekte CINDY pas rond haar 15e de muziek, op de middelbare school. Bij het vak Muziek moest ze een liedje zingen, voor de klas én voor een cijfer. Hoewel CINDY tot dan toe nooit voor publiek had gezongen, sloeg wat ze deed aan. “Toen ik klaar was, zei mijn docente dat ik vooral moest meedoen met het jaarlijkse songfestival dat op school werd gehouden. Dat leek me wel grappig, dus heb ik me opgegeven. En vanuit het niets won ik!”

Een filmpje van haar optreden belandde op YouTube en werd gezien door een dorpsgenoot, die CINDY vroeg om een bandje op te richten. Dat werd Tie Break. Ze maakten Engelstalige covers, maar een lang leven was de band niet beschoren. Toch was het zaadje bij CINDY geplant. “Een andere buurtgenoot raadde me aan om mee te doen met de talentenjacht van feestcafé Jantjes Verjaardag in Amsterdam. Dat werd het moment dat de vonk oversloeg. Ik stond daar op het podium en besefte: dít wil ik doen!

 

Cindy boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid Monitor set
Bezetting1 persoon
GenreEngelstalig
Prijs€595,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cindy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van CindyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cindy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cindy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.