Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vangrail boeken?

Wilt u Vangrail boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vangrail vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vangrail direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vangrail

Vangrail draait al even mee en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. Naast het spelen van covers heeft Vangrail ook succesvol eigen materiaal uitgebracht. Zo is de single Laat De Muziek Aan live een enorme hit geworden.

Vangrail won een award voor Populairste Band van Nederland en in hetzelfde jaar werden ze onderscheiden voor de single Ik Mis Je, welke ook op het laatste album is verschenen. In 2019 lanceerde de band haar nieuwste EP Weg van jou met twee knallende clubshows.

De band speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak, en altijd met 100% energie. Het eigen werk dat live gespeeld wordt past altijd, en zal nooit ten koste gaan van de show. Ze laten niets aan het toeval over. Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen. Vangrail is een livesensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Vangrail speelt dan ook niet voor niets al een aantal jaren tussen de 100 en 150 shows per jaar, door heel Nederland en soms daarbuiten.

 

Vangrail boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 60 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting5 personen
GenreAllround
Prijs€4,100,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vangrail is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VangrailITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vangrail ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vangrail zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.