Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Stones Sessions boeken?

Wilt u Stones Sessions boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stones Sessions vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Stones Sessions direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Stones Sessions

Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970's. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock 'n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan.

In 2019 tourde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België.

Dit sneeuwbaleffect komt niet voor niets: The Rolling Stones zijn immers niet alleen de hits, het is een hele sterke culturele, bijna religieuze beweging waar Stones Sessions als een stel rockende discipelen in meedraait.

In 2020 staat Stones Sessions in de Nederlandse clubs en op nationale en internationale festivals. Check de agenda, kom kijken en laat jezelf opnieuw kennis maken met Angie en Satisfaction en laat jezelf overrompelen en meevoeren in een verbindende, muzikale tijdreis

Stones Sessions boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid inclusief tot 500 personen
Bezetting6 personen
GenreTribute
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stones Sessions is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stones SessionsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stones Sessions ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stones Sessions zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.