Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken?

Wilt u Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jimmy van den Nieuwenhuizen Band vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jimmy van den Nieuwenhuizen Band direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is inmiddels geen onbekende meer in het evenementencircuit en speelde onder andere al op de podia van Vrienden van Amstel LIVE, het Holland Heineken House in Korea, Business Boost Live, diverse evenementen van KLM maar ook in diverse tv-programma’s zoals 'Paul Pakt Uit'. Vele Nederlandse artiesten spelen graag en vaak met deze band. De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is een allround begeleidingsband die de artiesten extra energie geeft en laat schitteren, met een vleugje rock ’n roll

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurIn overleg
TechniekGeluid inclusief backline en Monitor set
Bezetting7 tot 10 personen
GenreBegeleidingsband
PrijsVanaf €8500,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jimmy van den Nieuwenhuizen BandITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.