Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Familie de Bruyn boeken?

Wilt u Familie de Bruyn boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Familie de Bruyn vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Familie de Bruyn direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Familie de Bruyn

Familie De Bruyn is uitgegroeid tot een begrip in de entertainmentwereld. Als trio brengen de verschillende familieleden de muzikale huiskamersfeer van weleer overal waar ze worden geboekt.

In de jaren 50 vormde Kor de Bruyn met zijn Mientje en hun vijf kinderen het eerste ‘Showorkest Familie De Bruyn’. Met hun piano, wat ketels en schemerlampen onder de arm, maakten ze van alle bruiloften, partijen en braderieën een fantastisch feest. Familie De Bruyn leverde steevast: het concept van spelen op verzoek was geboren!

Het succes groeide, samen met het aantal orkestleden. Op het hoogtepunt stond de familie met maar liefst 16 leden op het podium. De paasdagen van 1985 moesten de definitieve doorbraak brengen, maar liefdadigheidsproject ‘Ei voor Afrika’ onder de naam ‘Bruyn Eet’ flopte fenomenaal. Terecht of niet, het grote ‘Familie De Bruyn’ viel kort daarop ruziënd uit elkaar.

Gelukkig niet voor lang, want in kleine bezetting bleven de jonge De Bruyn telgen op de gezelligste plekken opduiken en ze maakten naam door het hele land. Een aantal de Bruyntjes wordt inmiddels terecht gezien als grondleggers van de hedendaagse, megapopulaire verzoekjes-scene.

Muzikaal bloed kruipt daar waar het heen wil: toen bij de crematie van Opa Kor er uit binnen- en buitenland familieleden samen kwamen, ontstond het idee voor een klein reizend gezelschap, gewoon onder de vertrouwde naam. Net als toen, gaat de huisraad nu nog altijd mee. Met een upright piano, bescheiden drumkit, klinkend koper en een paar knusse schemerlampen maakt Familie De Bruyn een muzikaal bruincafé van elke feestelijke gelegenheid groot of klein. En traditiegetrouw geheel op verzoek.

 

Familie de Bruyn boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 200 personen
Bezetting3 personen
GenreFeest/Allround
Prijs€2,295,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Familie de Bruyn is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Familie de BruynITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Familie de Bruyn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Familie de Bruyn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.