Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

BENR boeken?

Wilt u BENR boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van BENR vindt u hier op deze pagina.

Wilt u BENR direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

BENR

Vanaf 2017 maken Bart Maessen (27) en Robin Zomer (27) als duo muziek onder de naam BENR. De twee muzikanten leerden elkaar 14 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden.

Het verhaal van het Popduo begon dit jaar als een jongensboek; Nadat Q-Music dj Kai Merckx de hertaalde BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020. Door de gevolgen van de Corona-maatregelen spatte deze droom tijdelijk uiteen, maar gelukkig staat het optreden opnieuw ingepland op 12 en 13 februari 2021.

BENR maakt in samenwerking met Q-Music iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad en wordt online honderdduizenden keren bekeken. Op het YouTubekanaal van BENR, dat volledig in het teken staat van muziek, worden naast covers ook eigen nummers gedeeld met de inmiddels 165.000 volgers.

Dit jaar zal BENR met nog meer nieuwe, eigen releases komen. Het muzikale duo heeft vorig jaar een meerdaags schrijfkamp georganiseerd in de wereldberoemde John Lennon & Yoko Ono suite. Hier is gewerkt aan nieuw materiaal met schrijvers en componisten met de grootste Nederlandstalige hits op hun naam.

 

BENR boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: op aanvraag
Bezetting2 personen
GenreNederlandstalig
Prijsop aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over BENR is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BENRITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over BENR ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over BENR zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.