Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

FloorJaxx boeken?

Wilt u FloorJaxx boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van FloorJaxx vindt u hier op deze pagina.

Wilt u FloorJaxx direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

FloorJaxx

De power combi van waanzinnige live muzikanten met de flexibiliteit van een DJ maakt de show van FloorJaxx uniek. FloorJaxx combineert het beste van 2 werelden: meerdere powersets gedurende de avond van de band die sámen met de meest muzikale DJ’s een energieke act neerzetten én daarnaast een DJ die non-stop de lekkerste beats en platen draait: this party never ends! FloorJaxx stond onder andere met succes op het VIP dorp van Vrienden van Amstel LIVE 2019.

Get your party started!

 

FloorJaxx boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekGeluid inclusief tot 500 personen
Bezetting4-6 personen
GenreLive dj act
PrijsVanaf €3245,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over FloorJaxx is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FloorJaxxITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over FloorJaxx ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over FloorJaxx zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.