Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DJ Paul van de Laar boeken?

Wilt u DJ Paul van de Laar boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Paul van de Laar vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DJ Paul van de Laar direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DJ Paul van de Laar

Paul is een geweldige deejay die met heel veel enthousiasme ieder optreden verzorgt. Hij kan alles draaien van hypermoderne techno trance tot feestmuziek tot de muziek uit de jaren 70 en 80. DJ Paul van de Laar is een allround deejay die overal graag gezien wordt door organisatoren en publiek. Paul laat iedere keer weer zien dat hij juist degene is die met zijn interactie het maximale uit het publiek haalt. Met veel enthousiasme draait hij zijn sets en past alles a la minute aan het publiek aan. Kortom, wellicht één van de meest veelzijdige deejays van Nederland.

DJ Paul van de Laar boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekGeluid exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€395,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Paul van de Laar is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Paul van de LaarITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Paul van de Laar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Paul van de Laar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.