Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Janieck Devy boeken?

Wilt u Janieck Devy boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Janieck Devy vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Janieck Devy direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Janieck Devy

Janieck is moderne singer-songwriter en solo gitarist, die de brug slaat tussen pop en dance. Als jongetje speelde hij in verschillende Nederlandse films zoals Pluk van de Petteflet (2004) en Kruistocht in spijkerbroek (2006). Om daar de tijd op de set te doden, kocht hij een gitaar en leerde zichzelf erop spelen. Op dat moment werd de singer-songwriter in hem geboren. Op zijn 14e nam hij zijn eerste eigen nummer op en zes jaar later in 2015 kreeg hij internationaal succes met het nummer ‘Reality’ in samenwerking met Lost Frequencies. ‘Reality’ stond bijna een jaar bovenaan in de Europese hitlijsten. De single ‘Feel The Love’ lanceerde Janieck als solo artiest en ook dit was een hit, in Nederland, België en Zweden. Hij werd in 2016 genomineerd voor een 100% NL Award voor Talent van het jaar en ‘Feel the love’ werd genomineerd voor Hit van het jaar. In 2017 bracht Janieck het nummer ‘Little Hollywood’ uit met Duitse DJ Alle Farben en werd het #1 op de airplay in Duitsland. In 2018 lanceerde hij de single ‘You don’t have to like it’ met Lucas & Steve en ‘To Rome’ met Deepend. Tot slot ging Janieck een samenwerking aan met het Duitse duo BUNT voor het nummer ‘Maybe’. Janieck doet zijn live optredens samen met producer en backing vocalist Julius. Samen verzorgen zij een dynamische show. Zelfs met het grootste publiek weten ze een connectie te maken en de juiste sfeer samen neer te zetten, natuurlijk met de vele prachtige songs die Janieck inmiddels op zijn naam heeft staan.

 

Janieck Devy boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenrePop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Janieck Devy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Janieck DevyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Janieck Devy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Janieck Devy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.