Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Aquadrums by &TONY boeken?

Wilt u Aquadrums by &TONY boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Aquadrums by &TONY vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Aquadrums by &TONY direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Aquadrums by &TONY

Als het aankomt op het creëren van een spetterende opening of uplifter/intermission, zijn de Aquadrums een perfecte keus! Tenminste, als je niet bang bent om een beetje nat te worden! Aquadrums is een combinatie van drums en water, waarmee het publiek wordt meegenomen in een visueel en muzikaal spektakel. Terwijl een opzwepende mix van muziek over de speakers klinkt, vult &TONY tesamen met zijn Aquadrums deze aan met zijn spetterende drums.

Naast standaard shows, is het ook mogelijk dat shows op maat worden geschreven. In dit geval worden uw wensen meegenomen in het geheel. Aquadrums by &TONY versterkt hiermee uw boodschap!

 

Aquadrums by &TONY boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 5 minuten
Techniekop aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreO
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Aquadrums by &TONY is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Aquadrums by &TONYITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Aquadrums by &TONY ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Aquadrums by &TONY zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.