Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Boys on 45 boeken?

Wilt u Boys on 45 boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Boys on 45 vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Boys on 45 direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Boys on 45

Boys on 45 is een unieke interactieve belevenis. Ga met ons terug in de tijd en beleef opnieuw de jaren 60/70/80/90. Boys on 45 garanderen een show vol met muzikale herinneringen. Onze vinyl platenbakken zitten vol met de grootste hits uit de jaren 60 tot en met 90. Alle hits worden gedraaid vanaf vinyl, de 7 inch single, op de klassieke Technics draaitafels op 45 toeren. In onze ruime collectie zitten ook de nodige guilty pleassures.

Van Abba tot AC/DC. Het publiek is zelf verantwoordelijk voor de keuze van de muziek die gedraaid wordt. In de zaal staan onze vinyl platenbakken waar iedereen zelf zijn eigen favoriet mag uitzoeken. Geef hem aan één van onze dj's en wacht tot hij gedraaid wordt. De dansvloer zal gegarandeerd vol staan. Kortom een unieke belevenis.

Personeelsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, buiten- of binnen evenement, verjaardag, Boys on 45 is overal inzetbaar. Door onze jarenlange dj ervaring door het hele land voelen wij het publiek fijnloos aan. Onze dj's weten elk feest tot een hoogtepunt te brengen door middel van het nodige entertainment.

Boys on 45 boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekGeluid inclusief tot 350 personen
Bezetting1 -2 personen
Genreoldies
PrijsVanaf €1495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Boys on 45 is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Boys on 45ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Boys on 45 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Boys on 45 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.