Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Waterproof Shampoo boeken?

Wilt u Waterproof Shampoo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Waterproof Shampoo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Waterproof Shampoo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Waterproof Shampoo

Deze band treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten. Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten.
Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix. Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat.
Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma dat je laat springen of je leven ervan afhangt.

 

Waterproof Shampoo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekDiverse mogelijkeheden
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsVanaf €3695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Waterproof Shampoo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Waterproof ShampooITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Waterproof Shampoo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Waterproof Shampoo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.