Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Van Eigen Bodem boeken?

Wilt u Van Eigen Bodem boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Van Eigen Bodem vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Van Eigen Bodem direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Van Eigen Bodem

De setlijst van Nederpop coverband Van Eigen Bodem is een mix van Pop in de moerstaal en de Vrienden Van Amstel Live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en e hits van talenten van NU.  BlØF, Marco Borsato, Kane, Nielson, Doe Maar, Armin van Buuren, etc. En ook Guus Meeuwis en André Hazes komen voorbij. Alles kan zolang het van eigen bodem is. 

Van Eigen Bodem is een echt live band. Ideaal voor een gezellige avond in de kroeg, maar ook te gek voor een dampend feest in een zaal, de feesttent, tijdens een festival of op het plein. Het plezier en enthousiasme spat van het podium en dat maakt Van Eigen Bodem niet alleen prettig om naar te luisteren maar ook om naar te kijken. 

 

Van Eigen Bodem boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 40 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting4 personen
GenreNederlandstalig
Prijs€925,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Van Eigen Bodem is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Van Eigen BodemITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Van Eigen Bodem ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Van Eigen Bodem zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.