Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Stoot! boeken?

Wilt u Stoot! boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stoot! vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Stoot! direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Stoot!

De altijd energieke muzikanten van STOOT! hebben hun show volledig ingericht voor het bredere publiek en dit biedt een groot diversiteit aan muziek. Iedereen moet plezier hebben en dan is de avond geslaagd volgens STOOT!

De beste hits van nu, grote hits van toen, vormen samen een groot feest, maar kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers. U wordt meegenomen in een avondje STOOT! Zodra u het podium nadert. Met STOOT! haalt u dus een ware topband in huis die o.a al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals stond. Maar natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen.  

 

Stoot! boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting10 personen
GenreAllround
PrijsVanaf €3,695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stoot! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stoot!ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stoot! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stoot! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.