Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Still Blue boeken?

Wilt u Still Blue boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Still Blue vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Still Blue direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Still Blue

 

 

 

Schraap je keel en houd je bier stevig vast voor deze knallende zesmansformatie. Met een zware lading opgerockte classics van de afgelopen decennia zal je schreeuwen en springen tot je kruipend naar huis gaat. Twee powervrouwen met een knallende strot in front en vier heren die de energie in jou laten losbarsten als nooit tevoren. Een show van ongekende klasse. Deze coverband gaat niet naar huis voordat de feesttent plat ligt.
ARE YOU READY?!

 

Still Blue boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 minuten
TechniekDiverse mogelijkeheden
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsVanaf €2395,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Still Blue is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Still BlueITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Still Blue ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Still Blue zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.